Sütlaç yapmayı düşünüyorum ve bu tarif gerçekten ilgimi çekti. Özellikle kullanmam gereken malzemeleri ve pişirme aşamalarını detaylı bir şekilde vermiş olmanız benim için çok yardımcı oldu. Pirincin haşlanmasının püf noktası da önemli görünüyor, bu adımı atlamamak lazım. Bunun dışında, tarifte sütlaçtan elde edilen porsiyon sayısı 12-15 olarak belirtilmiş, bu gerçekten kalabalık misafirler için yeterli. Sütlaçı tarçın ile süsleme kısmı ise sunum açısından harika bir fikir! Vegan alternatifleri de deneyebilmek mümkünmüş, bu benim gibi farklı lezzetler arayanlar için güzel bir seçenek sunuyor. Aile ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Sütlaç yapmayı düşünüyorum ve bu tarif gerçekten ilgimi çekti. Özellikle kullanmam gereken malzemeleri ve pişirme aşamalarını detaylı bir şekilde vermiş olmanız benim için çok yardımcı oldu. Pirincin haşlanmasının püf noktası da önemli görünüyor, bu adımı atlamamak lazım. Bunun dışında, tarifte sütlaçtan elde edilen porsiyon sayısı 12-15 olarak belirtilmiş, bu gerçekten kalabalık misafirler için yeterli. Sütlaçı tarçın ile süsleme kısmı ise sunum açısından harika bir fikir! Vegan alternatifleri de deneyebilmek mümkünmüş, bu benim gibi farklı lezzetler arayanlar için güzel bir seçenek sunuyor. Aile ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz