Sütlaç tarifini denemek istiyorum! Buğday nişastasının kullanımı ile kıvamının artacağını duydum ve merak ediyorum. Özellikle bu aşama yani nişastanın su ile açılması ve karışıma eklenmesi önemli gibi görünüyor. Vanilin ve tarçın kullanımı da hoş bir tat katacak gibi. Buzdolabında bekletme aşamasının lezzeti arttırdığı bilgisini öğrenince sabırsızlanıyorum. Acaba buğday nişastası ile yapılan sütlaç, pirinç ile yapılan kadar kıvamlı ve lezzetli olur mu? Kendi deneyimlerimle paylaşmayı düşünüyorum, umarım bu tarifle güzel bir tatlı ortaya çıkar!
Sütlaç tarifini denemek istiyorum! Buğday nişastasının kullanımı ile kıvamının artacağını duydum ve merak ediyorum. Özellikle bu aşama yani nişastanın su ile açılması ve karışıma eklenmesi önemli gibi görünüyor. Vanilin ve tarçın kullanımı da hoş bir tat katacak gibi. Buzdolabında bekletme aşamasının lezzeti arttırdığı bilgisini öğrenince sabırsızlanıyorum. Acaba buğday nişastası ile yapılan sütlaç, pirinç ile yapılan kadar kıvamlı ve lezzetli olur mu? Kendi deneyimlerimle paylaşmayı düşünüyorum, umarım bu tarifle güzel bir tatlı ortaya çıkar!
Cevap yaz