5 litre sütten yaklaşık 10-12 porsiyon sütlaç elde edebileceğinizi öğrendiğinizde, bu miktarın misafir sayınıza göre nasıl ayarlanabileceğini merak ettiniz mi? Ayrıca, pirinç seçiminin ve hazırlık aşamasının tatlının kıvamını nasıl etkilediği hakkında ne düşünüyorsunuz? Vanilin ve tarçın eklemenin lezzeti artıracağı kesin ama farklı sunumlar için kuruyemiş eklemek de oldukça ilginç bir fikir değil mi?
5 litre sütten yaklaşık 10-12 porsiyon sütlaç elde edebileceğinizi öğrendiğinizde, bu miktarın misafir sayınıza göre nasıl ayarlanabileceğini merak ettiniz mi? Ayrıca, pirinç seçiminin ve hazırlık aşamasının tatlının kıvamını nasıl etkilediği hakkında ne düşünüyorsunuz? Vanilin ve tarçın eklemenin lezzeti artıracağı kesin ama farklı sunumlar için kuruyemiş eklemek de oldukça ilginç bir fikir değil mi?
Cevap yaz