Klasik sütlaç tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı yapma isteğim arttı. Özellikle pirincin haşlanması ve süt eklenmesi aşamaları oldukça dikkat çekici. Sütlaçın kıvamını ayarlamak için nişasta kullanmak da akıllıca bir yöntem. Son olarak, üzerine tarçın serpiştirerek servis etmek, görselliği de artırıyor. Sizce sütlaç yaparken en çok hangi malzeme önemli? Benim için süt kalitesi çok belirleyici.
Klasik sütlaç tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı yapma isteğim arttı. Özellikle pirincin haşlanması ve süt eklenmesi aşamaları oldukça dikkat çekici. Sütlaçın kıvamını ayarlamak için nişasta kullanmak da akıllıca bir yöntem. Son olarak, üzerine tarçın serpiştirerek servis etmek, görselliği de artırıyor. Sizce sütlaç yaparken en çok hangi malzeme önemli? Benim için süt kalitesi çok belirleyici.
Cevap yaz