Pirinçli fırın sütlaç yaparken en çok dikkat ettiğim şey pirinçlerin pişirme aşaması. Kesinlikle suyun tamamen çekmesi gerekiyor mu? Bu aşamada dikkat ettiğiniz başka noktalar var mı? Ayrıca, tahmin ediyorum ki vanilin ve yumurtayı eklerken sıcak karışımdan bir kepçe alıp yumurtayı ılıtmak önemli. Böyle bir hata yapmamak için başka ne gibi ipuçlarınız var? Servis önerisindeki tarçın serpiştirme işini ekip halinde yapmayı mı önerirsiniz? Son olarak, vegan versiyonu yapacak olsam badem sütü kullanmak dışında başka hangi alternatifleri tercih edebilirim?
Pirinçli fırın sütlaç yaparken en çok dikkat ettiğim şey pirinçlerin pişirme aşaması. Kesinlikle suyun tamamen çekmesi gerekiyor mu? Bu aşamada dikkat ettiğiniz başka noktalar var mı? Ayrıca, tahmin ediyorum ki vanilin ve yumurtayı eklerken sıcak karışımdan bir kepçe alıp yumurtayı ılıtmak önemli. Böyle bir hata yapmamak için başka ne gibi ipuçlarınız var? Servis önerisindeki tarçın serpiştirme işini ekip halinde yapmayı mı önerirsiniz? Son olarak, vegan versiyonu yapacak olsam badem sütü kullanmak dışında başka hangi alternatifleri tercih edebilirim?
Cevap yaz