Sütlaç yaparken kaynama süresi gerçekten de tatlının lezzetini belirleyen kritik bir unsur. 20-30 dakika arasında bir süre gerektiği belirtilmiş, bu süreye dikkate alarak sütlaçımı yapmayı denedim. Pirinci önceden ıslatmanın ve kaynadıktan sonra ateşi kısmayı unutmamanın önemli olduğunu fark ettim. Aynı zamanda sürekli karıştırmanın da ne kadar fark yarattığını deneyimledim. Kıvam kontrolü yaparken ise kaşık testi beni hiç yanıltmadı, akışkanlığı iyi ayarladım. Bekledikten sonra soğuk tüketmek harika bir lezzet katıyor. Size de bu tarife sadık kalarak sütlaç yapmanızı öneririm, kesinlikle denemeye değer!
Sütlaç yaparken kaynama süresi gerçekten de tatlının lezzetini belirleyen kritik bir unsur. 20-30 dakika arasında bir süre gerektiği belirtilmiş, bu süreye dikkate alarak sütlaçımı yapmayı denedim. Pirinci önceden ıslatmanın ve kaynadıktan sonra ateşi kısmayı unutmamanın önemli olduğunu fark ettim. Aynı zamanda sürekli karıştırmanın da ne kadar fark yarattığını deneyimledim. Kıvam kontrolü yaparken ise kaşık testi beni hiç yanıltmadı, akışkanlığı iyi ayarladım. Bekledikten sonra soğuk tüketmek harika bir lezzet katıyor. Size de bu tarife sadık kalarak sütlaç yapmanızı öneririm, kesinlikle denemeye değer!
Cevap yaz