Koyu kıvamlı sütlaç tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Özellikle pirinçlerin ıslatılması ve pişirilmesi aşamalarını dikkatlice uygulamak önemli gibi görünüyor. Süt ve şekerin kaynaması sırasında sürekli karıştırmak da sanırım kıvamı için kritik. Son aşamada tuz eklemesi yapmak bu tatlının tadını nasıl etkiler? Tarçınla süslenmesi ise kesinlikle harika bir dokunuş! Bu tarifin pratik oluşu, özel günlerde misafirlere sunmak için ideal bir seçenek olduğunu düşündürüyor. Denedikten sonra sonuçları merakla paylaşacağım!
Koyu kıvamlı sütlaç tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Özellikle pirinçlerin ıslatılması ve pişirilmesi aşamalarını dikkatlice uygulamak önemli gibi görünüyor. Süt ve şekerin kaynaması sırasında sürekli karıştırmak da sanırım kıvamı için kritik. Son aşamada tuz eklemesi yapmak bu tatlının tadını nasıl etkiler? Tarçınla süslenmesi ise kesinlikle harika bir dokunuş! Bu tarifin pratik oluşu, özel günlerde misafirlere sunmak için ideal bir seçenek olduğunu düşündürüyor. Denedikten sonra sonuçları merakla paylaşacağım!
Cevap yaz