Sarı sütlaç yaparken en dikkat ettiğiniz noktalar neler? Pirinçin önceden ıslatılmasının pişirme süresini kısaltacağı fikri benim için yeni bir bilgi oldu. Özellikle safran ya da zerdeçal kullanırken miktarının iyi ayarlanması da çok önemli gibi görünüyor. Sütlaçın soğuduktan sonra kÃvamlandığını duydum, bu durum gerçekten deneyiminizi nasıl etkiliyor? Bu tatlıyı ilk defa yapacak olanlar için püf noktalarınızı paylaşır mısınız?
Sarı sütlaç yaparken en dikkat ettiğiniz noktalar neler? Pirinçin önceden ıslatılmasının pişirme süresini kısaltacağı fikri benim için yeni bir bilgi oldu. Özellikle safran ya da zerdeçal kullanırken miktarının iyi ayarlanması da çok önemli gibi görünüyor. Sütlaçın soğuduktan sonra kÃvamlandığını duydum, bu durum gerçekten deneyiminizi nasıl etkiliyor? Bu tatlıyı ilk defa yapacak olanlar için püf noktalarınızı paylaşır mısınız?
Cevap yaz