Sütlaç yaparken kıvamı artırmak için en önemli unsurlar nelerdir? Pirinç seçimi ve süt kalitesinin etkisi üzerine daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, pişirme süresi ve şeker oranının kıvam üzerindeki rolü hakkında neler düşünüyorsun? Kendi yaptığın sütlaçta denediğin farklı aroma ve katkı maddeleri var mı? Bu konuda deneyimlerin neler?
Sütlaç yaparken kıvamı artırmak için en önemli unsurlar nelerdir? Pirinç seçimi ve süt kalitesinin etkisi üzerine daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, pişirme süresi ve şeker oranının kıvam üzerindeki rolü hakkında neler düşünüyorsun? Kendi yaptığın sütlaçta denediğin farklı aroma ve katkı maddeleri var mı? Bu konuda deneyimlerin neler?
Cevap yaz