Sütlaç yaparken nişasta kullanmadan da harika bir tatlı elde edebileceğimizi öğrenmek gerçekten ilginç değil mi? Özellikle pirincin iyi pişirilmesi gerektiği bilgisi dikkatimi çekti. Peki, pirinçlerin yumuşak olması için ne kadar süre haşlamak gerektiğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, vanilin kullanımı isteğe bağlı olduğu için farklı aromalar denemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Tarçın serpiştirmenin dışında, başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Sütlaç yaparken nişasta kullanmadan da harika bir tatlı elde edebileceğimizi öğrenmek gerçekten ilginç değil mi? Özellikle pirincin iyi pişirilmesi gerektiği bilgisi dikkatimi çekti. Peki, pirinçlerin yumuşak olması için ne kadar süre haşlamak gerektiğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, vanilin kullanımı isteğe bağlı olduğu için farklı aromalar denemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Tarçın serpiştirmenin dışında, başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz