Sütlaç yapma sürecinde pirinci yıkamak neden bu kadar önemli? Sonuçta, nişastası çıkınca daha pürüzsüz bir kıvam elde edilecek, ama bu adımı atlamak mümkün mü? Ayrıca, nişasta eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama kıvamı nasıl etkiliyor? Kesinlikle merak ediyorum! Sunum önerileriniz de harika, tarçın ve fındık ile farklı tatlar katma fikri çok hoş. Soğuk servis etmenin de ayrı bir lezzet katacağı kesin. Peki, bu tarifte süt yerine farklı süt alternatifleri kullanmanın tadı nasıl etkiler? Vegan alternatifi denemek isteyenler için farklı bir öneri var mı?
Sütlaç yapma sürecinde pirinci yıkamak neden bu kadar önemli? Sonuçta, nişastası çıkınca daha pürüzsüz bir kıvam elde edilecek, ama bu adımı atlamak mümkün mü? Ayrıca, nişasta eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama kıvamı nasıl etkiliyor? Kesinlikle merak ediyorum! Sunum önerileriniz de harika, tarçın ve fındık ile farklı tatlar katma fikri çok hoş. Soğuk servis etmenin de ayrı bir lezzet katacağı kesin. Peki, bu tarifte süt yerine farklı süt alternatifleri kullanmanın tadı nasıl etkiler? Vegan alternatifi denemek isteyenler için farklı bir öneri var mı?
Cevap yaz